Fijn jezelf zijn, welkom thuis.

Bij ons ben jij uniek en bijzonder. Wij verkopen geen cursussen, we begeleiden jou.

Massage Academie

Massage Academie. Ooit begonnen met het geven van cursussen en massages op locatie door heel Nederland. Sinds de oprichting in 2008 door Ronald Vogelzang hebben wij maar één missie: begeleiden naar jouw doelen. We geven trainingen, coaching en advies vanuit onze jarenlange praktijkervaring. Dit doen we met verstand van zaken en we hebben een intense hartstocht voor klanttevredenheid. Met al onze vakdocenten werken wij dagelijks met passie en plezier om jou te verwonderen. Bij ons kan je fijn jezelf zijn, welkom thuis.

Wij verkopen geen cursussen, wij begeleiden jou.

 

Jubileum

TIjd voor een feestje! De Massage Academie bestaat 10 jaar. Speciaal voor ons jubileum kwam dichter Lars van der Werf naar de Massage Academie. Er zijn tussen Lars en ons veel overeenkomsten. We voelen, we luisteren, we ervaren, we raken de juiste snaren.

Versje van Lars

Soms spreken foto's...

Versje van Lars

...en voeren je mee.

Lars van der Werf

Lars is een bekende Rotterdamse dichter en schrijver en heeft inmiddels al drie prachtige bundels 'Versjes van Lars' uitgebracht. Wij hebben nog nooit zoveel liefde uit een typemachine zien komen. Dank je wel Lars voor je enorme inspiratie!