Contact. Als jij praat, dan luisteren wij. Niets is namelijk fijner dan echt gehoord worden. Wij zijn een docententeam die voor elkaar is gemaakt. Bijna familie. Wie je ook spreekt, je voelt je direct op je gemak. Dat weet ik zeker. 

Focus. Goede begeleiding is uniek en heel bijzonder. Niet kijken waar het schip strand, maar jou laten varen als kapitein op je eigen schip. Jij bepaalt de koers. Wij leren jou massages componeren met zelfvertrouwen.

Humor. Iedereen die bij ons cursus komt volgen heeft die keuze zelf gemaakt. De groepen zijn daarom super gezellig, gemotiveerd en we liggen vaak met zijn allen in een deuk. De resultaten worden hierdoor nóg beter. 

Verwondering. Je zal het nu nog niet geloven, maar je gaat de sterren van de hemel masseren. We halen het beste in je naar boven. Onze jongste cursist was Tijs. Samen met zijn vader volgde hij zelfs de cursus Wellnessmassage Totaal. Van junior tot senior, iedereen kan het leren.

Grensverleggend. Al vele jaren weten jullie ons met veel plezier te vinden. We staan met beide benen op de grond en benaderen het altijd vanuit de meest logische kant. Het is onze toepassing van eenvoud om het gewoon te laten gebeuren. 

Ervaringen van onze cursisten

Samen met onze curstisten beleven we de mooiste momenten om nooit te vergeten.

Ontdek hun verhalen in deze blog om elkaar te inspireren.

Er komen steeds nieuwe ervaringen bij!