Update 31 maart 2020

Het kabinet heeft de maatregelen welke waren genomen t/m 6 april 2020 verlengd. Al het onderwijs, dus ook de Massage Academie, is gesloten tot en met 28 april 2020 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Alle cursussen t/m 28 april 2020 zijn hierdoor komen te vervallen. De gehele planning voor 2020 is gepubliceerd op onze website. We informeren alle cursisten deze week over de alternatieve cursusdata.

 

Update 25 maart 2020

Mark Rutte maakte tijdens een persconferentie bekend dat het kabinet op 31 maart a.s. gaat beslissen over de maatregelen die tot en met 6 april gelden.

 

Update 23 maart 2020

Het kabinet heeft op 15 maart j.l. besloten dat al het onderwijs, dus ook de Massage Academie, dicht moet zijn tot en met 6 april 2020 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het is nog niet bekend of deze sluitingsperiode verlengd zal worden.

Wij hebben heel hard gewerkt om de volledige planning van al onze cursussen t/m eind 2020 klaar te krijgen. De nieuwe planning staat nu op onze website. Er is alles aan gedaan om zoveel mogelijk verschillende cursusdata te creëren om deel te kunnen nemen aan de cursus van jouw keuze.

Voor onze licentiehouders: De periode om de licentiemassage uit te voeren is met drie maanden verlengd.

Wij verheugen ons erop jou in goede gezondheid weer te zien!