Update 6 mei 2020

Het kabinet heeft de maatregelen binnen Nederland aangepast. De contactberoepen gaan m.i.v. 11 mei 2020 weer van start. Onze cursussen beginnen m.i.v. 20 mei 2020. De Massage Academie is volledig ingericht volgens de regelgeving van het RIVM.

In de komende periode zullen er ook tijdelijk aanpassingen zijn voor een goed en veilig verloop van onze cursussen. Lees hier alles over in ons Corona protocol. Een leidraad voor het maken van een protocol voor jouw massagepraktijk voor het veilig geven van behandelingen tijdens de Corona periode vind je hier.

Wij zijn zeer verheugd jullie weer te mogen begroeten bij de Massage Academie!

 

Update 21 april 2020

Het kabinet heeft een groot deel van maatregelen verlengd t/m 19 mei 2020. Het onderwijs, waar de Massage Academie ook onder valt, is gesloten tot en met 19 mei 2020 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Alle cursussen t/m 19 mei 2020 zijn hierdoor komen te vervallen. De gehele planning voor 2020 is gepubliceerd op onze website. We informeren alle cursisten deze week over de alternatieve cursusdata.

Voor onze licentiehouders: Op 23 maart j.l. is de periode om de licentiemassage uit te voeren met drie maanden verlengd.

 

Update 31 maart 2020

Het kabinet heeft de maatregelen welke waren genomen t/m 6 april 2020 verlengd. Al het onderwijs, dus ook de Massage Academie, is gesloten tot en met 28 april 2020 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Alle cursussen t/m 28 april 2020 zijn hierdoor komen te vervallen. De gehele planning voor 2020 is gepubliceerd op onze website. We informeren alle cursisten deze week over de alternatieve cursusdata.

 

Update 25 maart 2020

Mark Rutte maakte tijdens een persconferentie bekend dat het kabinet op 31 maart a.s. gaat beslissen over de maatregelen die tot en met 6 april gelden.

 

Update 15 maart 2020

Het kabinet heeft op besloten dat al het onderwijs, dus ook de Massage Academie, dicht moet zijn tot en met 6 april 2020 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het is nog niet bekend of deze sluitingsperiode verlengd zal worden.

Wij hebben heel hard gewerkt om de volledige planning van al onze cursussen t/m eind 2020 klaar te krijgen. De nieuwe planning staat nu op onze website. Er is alles aan gedaan om zoveel mogelijk verschillende cursusdata te creëren om deel te kunnen nemen aan de cursus van jouw keuze.

Voor onze licentiehouders: De periode om de licentiemassage uit te voeren is met drie maanden verlengd.

Wij verheugen ons erop jou in goede gezondheid weer te zien!